خانم مشک دانه و آموزش کیک هویج 960815

     

خانم مشک دانه و آموزش کیک هویج 960815

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
960815ash
خانم مشک دانه و آموزش کیک هویج 960815

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم کیک هویج 960815
تخم مرغ 3 عدد
شکر 240 گزم
روغن مایع 1 پیمانه
آرد 300 گرم
بکینگ پودر 2 ق چ
هویج رنده شده 200 گرم
آب پرتقال 3 ق س
دارچین 4/1 ق چ
جوز هندی 8/1 ق چ
رنده پوست پرتقال 2 ق چ
کیک هویج - دوشنبه 15/8/96
ابتدا شکر را به همراه تخم مرغها با استفاده از همزن خوب مخلوط می کنیم تا رنگ آن سفید و حجیم شود و سپس آب پرتقال و روغن را افزوده و مجدد هم میزنیم. آرد را با بکینگ پودر و جوز هندی و دارچین ترکیب کرده و سه مرتبه الک می کنیم تا هوادهی شود و رنده پوست پرتقال را نیز می افزاییم. اکنون مواد خشک را نیز به الباقی مواد افزوده و با همزن میزنیم. هویج رنده شده را به مواد اضافه کرده و با کمک لیسک مواد را مخلوط می کنیم . اکنون داخل قالب را کمی چرب کرده و مواد را درون آن می ریزیم. حرارت فر را روی 160 درجه سانتیگراد میگذاریم و 45 دقیقه به کیک زمان پخت می دهیم. 10 دقیقه آخر روی کیک را فویل می گیریم و مجدد داخل فر می گذاریم تا هویج آن کاملا بپزد و بعد به دلخواه آن را تزئین کرده و سرو می کنیم..

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها