خانم کامیار آموزش قیف مرغ با نان لواش 960813

     

خانم کامیار آموزش قیف مرغ با نان لواش 960813

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
960813ash
خانم کامیار آموزش قیف مرغ با نان لواش 960813

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم قیف های مرغ 960813
مرغ پخته 3 پیمانه
سس مخصوص 1 پیمانه
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای رنگی 1 پیمانه
فلفل تند خرد شده 1 عدد
پنیر چدار 1 پیمانه
پنیر موتزارلا 1.5 پیمانه
نان لواش 20 تا 25 عدد
سس دلخواه برای سرو
گشنیز خرد شده 2 ق س
قيف های مرغ - شنبه 13/8/96
مرغ پخته شده را در ظرفي همراه با پياز، فلفل دلمه اي، فلفل تند و سس مخصوص مخلوط ميكنيم. نان هاي لواش را بصورت گرد برش مي زنيم هر نان را به دو قسمت تقسيم ميكنيم و مقداری از مخلوط پنير موتزارلا رنده شده و پنير چدار رنده شده در وسط نان قرار می دهیم. از مخلوط مواد مرغي وسط نان قرار داده و نان را بصورت قيف مي پيچيم. كف سيني فر را با كاغذ روغني پوشانده ، وسط سيني فر يك ظرف قرار داده و قيف ها را دور ظرف مي چينيم. يك لايه از مابقي مخلوط پنيرها روي قيف ها ميريزيم مجدد يك لايه از قيف هاي پيچيده شده را روي لايه پنيري ميچينيم. در انتها كه همه قيف ها را چيديم ظرف را از وسط سيني فر برداشته و قيف ها را به مدت 25 تا 30 دقيقه در طبقه وسط فر قرار ميدهيم. بعد از اينكه قيف ها آماده شد و از فر خارج كرديم گشنيز خرد شده را روي قيف ها می ريزيم و در فضاي خالي وسط قيف ها يک ظرف حاوي سس دلخواه را جهت سرو قرار ميدهيم.
روش تهيه سس مخصوص :
تمام مواد را داخل ظرفي ريخته مخلوط كرده و به مدت 15 دقيقه روي حرارت قرار ميدهيم تا سس آماده شود..

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها