خانم امیری آموزش طرز تهیه کیک اسفناج 960807

     

خانم امیری آموزش طرز تهیه کیک اسفناج 960807

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
960807ash
خانم امیری آموزش طرز تهیه کیک اسفناج 960807

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم کیک اسفناج 960807
تخم مرغ 3 عدد
پودر شکر 90 گرم
پودر هل 1 ق چ
روغن مایع 2 ق س
آرد 115 گرم
بکینگ پودر 4/1 ق چ
خامه فرم داده شده 250 گرم
کیک اسفناج - یکشنبه 7/8/96
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا کرده و سفیده را به حدی با همزن می زنیم که کاملا سفت شود. حال شکر را نیز به زرده ها افزوده و با همزن می زنیم تا رنگ زرده ها روشن و کشدار شود. در این موقع روغن مایع را افزوده و کمی هم می زنیم. اسفناجها را به صورت بخارپز درآورده و میکس می کنیم تا کاملا ریز شود. اکنون مواد تخم مرغی را با اسفناجها مخلوط کرده و با کمک لیسک به صورت دورانی هم می زنیم و مواد خشک شامل پودر هل و آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و به الباقی مواد می افزاییم. داخل قالب 25 در 35 کاغذ روغنی انداخته ولی کمی نیز آن را چرب می کنیم و مواد را داخل قالب ریخته و در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرارا می دهیم تا بپزد. بعد از خنک شدن قالب را برمیگردانیم وکیک را برش می زنیم و به دلخواه میان لایه ها را با کرم یا خامه پر می کنیم و روی هم می چینیم و سطح آن را با دانه های انار به دلخواه تزئین می کنیم..

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها