خانم طالق وند طرز تهیه تارت کدو حلوایی 960727

     

خانم طالق وند طرز تهیه تارت کدو حلوایی 960727

امتیاز کاربران :**/*3
ضعیفعالی 
960727ash
خانم طالق وند طرز تهیه تارت کدو حلوایی 960727

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم تارت کدو حلوایی 960727
کدو حلوایی 250 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شکر قهوه ای 40 گرم
شیر عسلی 2 ق س
خامه 125 گرم
دارچین 1 ق چ
نمک 4/1 ق چ
مواد خمیر :
آرد 200 گرم
نمک 2/1 ق چ
کره سرد 90 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
آب سرد 1 ق س
تارت کدوحلوایی - پنجشنبه 27/7/96
طرز تهیه خمیر تارت
آرد، نمک و کره سرد مکعبی خرد شده را مخلوط کرده و با نوک انگشتان کره را به خورد آرد می دهیم تا مانند خرده نان شود. بعد آب سرد و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و به مخلوط کره و آرد اضافه کرده و باز با نوک انگشتان ورز می دهیم تا خمیری حاصل شود. اگر خمیر جمع نشد و به آب احتیاج داشت گاها تا دو قاشق سوپخوری آب به مواد اضافه کنیم و در حد مخلوط شدن خمیر را جمع می کنیم. خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم. خمیر بعد از استراحت صاف و یکدست می شود. بین دو عدد کاغذ روغنی خمیر را به ضخامت سه تا پنج میلی متر با وردنه باز کرده و کف قالب بیست تا بیست و سه سانت پهن کرده و بدون اینکه اضافه خمیر گرفته شود دوباره ده دقیقه در یخچال استراحت می دهیم. بعد از یخچال در آورده اضافه خمیر را با وردنه گرفته روی سطح خمیر را چنگال زده، کاغذ روغنی پهن کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۹۰ درجه سانتیگراد می پزیم. سپس کاغذ روغنی را برداشته بعد از اینکه خمیر خنک شد مواد رویه را ریخته و در فر ۱۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه می پزیم.
طرز تهیه مواد رویه تارت:
ابتدا تخم مرغ را با مفتول دستی می زنیم تا از حالت لختگی در بیاید، سپس پوره کدو حلوایی را اضافه کرده و هم می زنیم و بعد شکر قهوه ای و شیرعسلی و خامه و دارچین و نمک را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها