خانم کامیار - آموزش برگر با برنج سرخ شده 960719

     

خانم کامیار - آموزش برگر با برنج سرخ شده 960719

امتیاز کاربران :**/*5
ضعیفعالی 
960718ash
خانم کامیار - آموزش برگر با برنج سرخ شده 960719

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم برگر مرغ برنجی 960719
ران مرغ 2 تکه
سویا سس 1 ق س
زنجبیل تازه 2/1 ق چ
سیر له شده 2/1 ق چ
نمک به میزان لازم
مواد برای سرخ کردن مرغ :
آرد سفید 1 پیمانه
آرد سیب زمینی 2 ق س
نمک 4/1 ق چ
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
مواد سس :
سس مایونز 2/1 پیمانه
عسل 1 ق س
سس خردل 1 ق س
کره بادام زمینی 1 ق س
فلفل تند 1 ق س
مواد مورد نیاز سرو:
برنج کته 2 پیمانه
کنجد 2 ق س
کاهو به میزان لازم
برگرمرغ برنجي - چهارشنبه 19/7/96
ابتدا در يك كيسه ران مرغ همراه با سويا سس ، زنجبيل رنده شده ، سير له شده و نمك مخلوط كرده درب كيسه را بسته و به مدت ٢٠ دقيقه در يخچال قرار دهيد تا مرغ مزه دار شود. آرد سفيد ، آرد سيب زميني و نمك را مخلوط كنيد. بعد از مزه دار شدن مرغ ، مرغ را از كيسه خارج كرده داخل مخلوط آرد زده و در روغن فراوان سرخ مي كنيم . مواد سس را با مخلوط مي كنيم. براي هر يك عدد برگر، از برنج پخته شده دو عدد قالب ميزنيم .(کف قالب را با نايلون بپوشانيدكمي كنجد بپاشيد از برنج پخته شده را همراه با ١ ق س كنجد مخلوط شده در قالب ريخته نايلون را روي برنج برگردانده و با وسيله اي مثل گوشتكوب برنج را در قالب فشرده كنيد) سپس برنج قالب زده را در روغن كم سرخ كنيد .سپس با كاهو ، سس و ران هاي سرخ شده سرو كنيد..

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها