خانم اوستان - طرز تهیه فیله گوشت 960706

     

خانم اوستان - طرز تهیه فیله گوشت 960706

امتیاز کاربران :**/*3
ضعیفعالی 
960706ash
خانم اوستان - طرز تهیه فیله گوشت 960706

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم پیده گوشت 960706
آرد 500 گرم
خمیر مایه 2 ق غ
حبه قند 4 عدد
آب ولرم 1 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
کنجد به میزان لازم
مواد میانی :
گوشت چرخکرده 250 گرم
پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
جعفری 4 تا 5 شاخه
اساره گوشت 1 عدد
آب نصف لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم
پیده گوشت - پنجشنبه 6/7/96
آب ولرم و خمیر مایه و قند را با هم مخلوط کرده استراحت می دهیم تا زمانی که خمیر مایه عمل بیاید وقتی عمل آمد سفیده تخم مرغ را به مایه اضافه کرده و آرد را کم کم اضافه کنید تا به دست نچسبد. سپس آنرا ورز داده و داخل کاسه تمیز بگذارید تا نیم ساعت استراحت کند. حال شروع به درست کردن مواد میانی می کنید. پیاز را داخل تابه ریخته تفت داده تا نرم شود بعد گوشت را اضافه کرده تفت داده و ادویه و فلفل دلمه ای را اضافه کرده تفت داده و بعد گوجه اضافه کنید. قرص عصاره گوشت را با نصف لیوان آب قاطی کرده می ریزیم میگذاریم تا جا بیفتد. خمیر به اندازه نارنگی برداشته باز کرده و مواد میانی را رخنه باز کنید دور خمیر را جمع کرده رو مال زرده تخم مرغ و کنجد ریخته و داخل فر از قبل گرم کرده ۱۸۰ درجه فارینهات به مدت بیست دقیقه تا زمانی که روی آن طلایی شود، قرار می دهیم.
.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها