خانم کامیار - آموزش خورش فسنجان 960705

     

خانم کامیار - آموزش خورش فسنجان 960705

امتیاز کاربران :**/*5
ضعیفعالی 
960705ash
خانم کامیار - آموزش خورش فسنجان  960705

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم خورشت فسنجان نذری 960705
مرغ برای هر نفر 300 تا 350 گرم
گردو 60 گرم
پیاز چرخ شده 35 گرم
هویج چرخ شده 25 گرم
آلو خورشتی 25 گرم
رب انار 35 تا 45 گرم
روغن 5 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
شکر به میزان لازم
خورش فسنجان نذري - چهارشنبه 5/7/96
ابتدا گردو را چرخ كرده سپس پياز و هويج چرخ شده را اضافه كنيد. داخل قابلمه ريخته و به اندازه دو برابر مواد، آب جوش اضافه كنيد. روي حرارت قرار دهيد تا مواد كاملا بجوشد و به روغن بيفتد. حدود ٤ ساعت طول خواهد كشيد. در اين زمان ميتوان تكه هاي يخ اضافه كنيد تا خورش به روغن بيفتد .در تابه اي جداگانه روغن ريخته و مرغ را با نمك و زردچوبه تفت دهيد تا رنگ مرغها تغيير كند .سپس مرغ را همراه با آلوها به خورش اضافه كنيد و حدود ٣٠ دقيقه زمان دهيد تا خورش جا بيفتد. در اين مرحله رب انار را به همراه نمك و در صورت دلخواه شكر را اضافه كنيد .نكته مهم در اين مرحله اضافه كردن همزمان شكر و نمك مي باشد. سپس حدود ١:٣٠-٢ ساعت زمان دهيد تا خورش جا بيفتد. در صورتي كه بخواهيد از گوشت قلقلي براي خورش استفاده كنيد؛ گوشت چرخ كرده و پياز و نمك را مخلوط كرده قلقلي كنيد و در كمي روغن تفت دهيد و تقريبا در انتهاي كار بعد از اضافه كردن رب انار و آلو در يك ساعت آخر زمان پخت گوشت هاي قلقلي را اضافه كنيد.

.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها