خانم مظاهری -آموزش تهیه کیک شارلوت فرانسوی 960630

     

خانم مظاهری -آموزش تهیه کیک شارلوت فرانسوی 960630

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
960630ash
خانم مظاهری -آموزش تهیه کیک شارلوت فرانسوی 960630

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم شارلوت 960630
کیک رولت 10 عدد
کمپوت سیب به میزان لازم
شکر 4/3 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 8/1 ق س
پودر ژلاتین 1 ق س
آب کمپوت 2/1 پیمانه
خامه فرم گرفته 5/1 پیمانه
شارلوت - پنجشنبه 30/6/96
ابتدا رولت هارا کف و دور ظرف مورد نظر می چینیم بعد سفیده ها و زرده ها را از هم جدا می کنیم. زرده ها را با وانیل و شکر با دور تند همزن می زنیم تا کرمی و کشدار شود و بعد سفیده ها را می زنیم تا فرم بگیرند و ژلاتین را در آب کمپوت بنماری کرده و بعد از این که در آب کمپوت حل شد و به دمای محیط رسید به زرده ها اضافه می کنیم سفیده و خامه فرم گرفته را نیز به همین مواد اضافه و مخلوط می کنیم حال یک سوم مواد آماده شده را در ظرف مورد نظر رولت هارا چیدیم می ریزیم و کمپوت هارا روی مواد اضافه می کنیم چند عدد رولت را نیز در مواد میانی قرار می دهیم این کار را ادامه می دهیم تا مواد تمام شود و در لایه رویی بایدکرم شارلوت باشد در آخر روی شارلوت را با خامه و پودر نسکافه یا کاکائو تزیین می کنیم و به مدت 2 الی 3 ساعت درون یخچال قرار می دهیم.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها