رولت مرغ با اسفناج و بیکن گوساله

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
رولت مرغ با اسفناج و بیکن گوساله
رولت مرغ با اسفناج و بیکن گوساله

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

رولت مرغ و اسفناج با بیکن گوساله - دوشنبه 27/10/95

در ظرفی جداگانه سیر له شده را با نمک و فلفل و جعفری خرد شده و کره مخلوط کرده و مقداری نیز روغن زیتون به آن اضافه کرده و به عنوان سس کنار می گذاریم. حال سینه یا فیله مرغ را می کوبیم تا باز شود. اسفناج ها را خرد کرده و بعد کمی با روغن مایع تفت می دهیم تا آب آن خشک شود. سپس اسفناج را با پنیر خامه ای یا صبحانه و کمی نمک مخلوط می کنیم. بیکن گوساله را به صورت ورقه شده و باریک روی سطح می گذاریم و فیله مرغ را روی آن گذاشته و از مخلوط اسفناج روی آن می مالیم و پنیر ورقه ای روی آن گذاشته و بعد مقداری از سس جعفری نیز روی آن با قلمو می مالیم و آن را رول می کنیم. حال مجدد با قلمو روی رول های آماده شده از سس جعفری رومال می کنیم. رول ها را یا درون سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم می چینیم و آن را درون فر با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دهیم یا اینکه درون تابه تفلون چیده و روی آن را با فویل می پوشانیم که دیگر نیازی به ریختن روغن نداریم.


اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

لطفا در قسمت نظرات شماره تماس خود را نیز ذکر کنید


محبوب ترین ها

http://fun.akairan.com/divanehafez/fale-hafez-mani/

http://fun.akairan.com/talebini/stekhareh/

http://khanehdar.akairan.com/khanehdari/decor1/

http://koodakan.akairan.com/koodak/zaieman1/

http://www.akairan.com/havades-akhbar/

http://irantoorism.akairan.com/

http://jahangasht.akairan.com/

http://varzeshkar.akairan.com/sport/badansazi-banovan/